σύμπραξη

σύμπραξη

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τα νέα της Αλλιώτικης πόλης - Newsletter Μαρτίου 2013.‏


Η «Αλλιώτικη Πόλη» κάνει μια προσπάθεια ηλεκτρονικής ενημέρωσης των φίλων της (και όχι μόνον) των δραστηριοτήτων και των απόψεων της.
Εγκαινιάζει το πιο κάτω newsletter, με την φιλοδοξία να είναι 15νθήμερο, να είναι φιλικό στο διάβασμα του, και το σπουδαιότερο, να αποτελεί ένα ενδιαφέρον μέσο πληροφόρησης για τα δημοτικά μας γεγονότα.
Η βασική του μορφή είναι σε .pdf όπου δεν ανεβαίνει στο blog και σε εικόνα .jpg που επίσης η σμίκρυνση της δεν είναι ότι καλύτερο για το blog.
Γι αυτό η κύρια αποστολή γίνεται με e-mail, εδώ ανεβαίνει μόνο για την ενημέρωση της ύπαρξης του.
Σε .pdf εμφανίζεται και στην σελίδα της κίνησης στο f/b (με κλικ εδώ σας παραπέμπει), όποιος όμως επιθυμεί, μπορεί να μας στείλει το e-mail του για κατ’ ευθείαν αποστολή.
Στο σημερινό πρώτο δελτίο, περιλαμβάνεται ενημέρωση από την εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα «Αντώνης Σαμαράκης» με θέμα «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου: Προκλήσεις και προοπτικές», λίγα λόγια για μας, σχόλιο για την επιθυμία της ΔΕΗ να πάρει 25ετη επέκταση της άδειας λειτουργίας της στον σταθμό του Αγ. Γεωργίου, ανακοίνωση της «Αλλιώτικης Πόλης» για την υπόθεση της ΕΥΔΑΠ.  
Ευχαρίστως θα δεχτούμε παρατηρήσεις και προτάσεις επί της ουσίας όσων ανακοινώνουμε και θα τις συζητήσουμε είτε δημόσια, είτε «δημόσια ηλεκτρονικά», είτε σε συνέλευση μας.  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου