σύμπραξη

σύμπραξη

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου- Δραπετσώνας 13-3-2014

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 


Την τελευταία περίοδο γίνεται κάθε μέρα και πιο αισθητή η συγκρότηση ενός ισχυρού, ενωτικού πόλου για μια νέα πορεία του Δήμου. Δυνάμεις ευθύνης και ωριμότητας, δυνάμεις που ποθούν μια ριζική αλλαγή στην πορεία του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας συμπαρατάσσονται ενόψει των εκλογών. Η συμπαράταξη "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" και "Αλλιώτικης Πόλης", όπως και η ένταξη στελεχών στην κοινή προσπάθεια δημιουργούν μια νέα δυναμική και τροφοδοτούν ένα ογκούμενο πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία.

Η υποψηφιότητα του επικεφαλής της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" Ζαχαρία Ζούπη για Δήμαρχος της πόλης συγκεντρώνει ήδη μια ευρύτερη αποδοχή, σπάζοντας κομματικούς, πολιτικούς, ιδεολογικούς διαχωρισμούς. Διαφορετικές δυνάμεις ενώνονται, προτάσσοντας το συμφέρον της πόλης και των προσώπων της. Στις επόμενες μέρες θα ενταθεί ακόμα περισσότερο αυτό το ρεύμα Αλλαγής, Ευθύνης και Σοβαρότητας.

Απέναντι σ’ αυτό αντίπαλοι μας αντιπαρατάσσουν προσωπικές επιθέσεις, χυδαιολογία, ανυπόγραφα προσβλητικά σχόλια. Έτσι έμαθαν, έτσι πράττουν. Το μέλλον τους σταμάτησε στο παρελθόν, μας ενδιαφέρουν μόνο σαν Ιστορία.

Θα πορευτούμε με σκέψεις, ιδέες και προτάσεις που θα βελτιώνουν την ζωή στη πόλη έχοντας στο νου τα λόγια του σοφού: «Ελευθερία είναι το δικαίωμα να κάνεις λάθος κι όχι το δικαίωμα να πράττεις λάθος»

http://anagenn.blogspot.gr/2014/03/blog-post_13.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου